Met de motor in Portugal, februari 2012

Soure

Vandaag van Nazare naar Soure gereden, klein probleempje met de navigatie gehad, was een brug afgesloten en er was geen andere weg te vinden dan dwars door het bos ...... Dat bleek dus een bospad van 3,5 km te zijn. Heb hem toch wel zitten knijpen want offroad rijden is nooit mijn ding geweest. Nu wel want ik moest wel anders had ik het echt niet kunnen vinden. Ik zit in Thermas da Azenha in Soure dus, en het is hier in de nacht steenkoud maar overdag wil het wel eens rond de 25 graden worden! Een erg leuke plek om eens te zien hoe het vroeger in dit soort kuuroorden er aan toeging, ze zijn het helemaal aan het opknappen en elk jaar doen ze in de winter een aantal projecten.Heb nog geen foto's gemaakt want ik werd gelijk aan het werk gezet maar dat maak ik morgen goed. Misschien leuk om eens te kijken op hun website. www.termas-da-azenha.com

Ger

goeie morgen..
dan had je even Wim67 moeten bellen
die kan wel even uitleggen hoe je over een bospad moet rijden haha
gr

heppie

We missen je,maar trek het je niet aan Bart geniet maar.

Ellen

Hey Bart, knap hoor zo rijden door het enge bos, haha.
Mooie foto's, vooral van de kust. Geniet er maar met volle teugen van want hier is het slecht weer.
Grtz

Mees

Yo Bart,
Top dat je op plaats van bestemming aangekomen bent.
Ziet er goed uit daar! En de temperaturen zijn ook een stuk beter dan hier in NL. Hoewel nu de zon voorzichtig door de bewolking heen wil breken, bij 6 graden C.
Grtz, Mees

Dick

Hi Bart,

Ik merk dat je lekker aan het genieten bent en de temperatuur heb je nu in ieder geval mee. Keep up the good spirit.
Groeten, Dick

D & A

Had je niet voor een welnessman gehouden. Maar je hebt groot gelijk. Geniet ervan.