Met de motor in Portugal, februari 2012

Evora

Snel gezien in Faro, veel te veel van die te bruine ouwe hoofden. Rij je langs de Aldi zie je hele rijen fietsen met fietstassen staan, brrrrrrr. Waarom moeten Nederlanders altijd en overal maar die fiets meenemen ? Als ik trouwens moet zeggen welke streek het mooiste in Portugal is dan kies ik zeker voor het noorden en geeneens omdat daar bijna geen Nederlanders zitten maar omdat de natuur daar veel bruter en mooier is. En groener natuurlijk. De Algarve is waar bijna alle toeristen belanden maar waarom eigenlijk ??? Omdat iedereen dat doet zeker. Ben nu maar richting midden Portugal gereden en wilde altijd nog een keer naar Evora toe, erg mooie stad met een hoop monumenten. Hier blijf ik 2 nachten en dan ga ik over de terugreis nadenken, het is hier fantastisch hoor en ik zou nog wel een maandje kunnen rondrijden maar ik begin toch wel een beetje te vereenzamen geloof ik. Met andere woorden, het is goed zo! Het is van hier nog iets van 2500 km tot ik thuis ben, dat is zo'n 4 dagen rijden en ik wil zoveel mogelijk de snelwegen proberen te mijden. Ik lees dat er al meerderen weer op de motor gestapt zijn in Nederland, helemaal goed om te lezen! Wordt weer vervolgt.

heppie

Bart geniet nog maar van het mooie weer en de rest.Net een stuk gereden het was koud,maar daar lach jij om natuurlijk.

gr Rob

Ger

Tis nu 9gr hier en het loopt heel langzaam op

Henk

Vandaag voor het eerst weer de weg op geweest
En genoten van die harde klappen.
Het was goed te doen , morgen weer.

Bart

Hahaha goed zo mannen, wanneer komen jullie hierheen?

D & A

Geniet nog van het mooie weer Bart, hier zou het vandaag nog mooi zijn en dan weer 2 dagen regen/smeltende ellende.

Brian

He Bart als je niet gebonden bent qua tijd, waarom steek je dan niet SPanje dwars over en dan via de Pyreneen via Marseille terug naar Nederland?

GENIETEN MAN NU HET NOG KAN!