Met de motor in Portugal, februari 2012

Weersverwachting

Komende zaterdag wil ik op weggaan maar als ik de weersvoorspelling zie voor deze dag dan slaan de twijfels toch enigzins toe. Kou kan je jezelf op kleden en op regen ook maar de combi van kou met sneeuw staat mij totaal niet aan. Alles wordt gewoon ingepakt en ik ga ervan uit dat ik zaterdag gewoon vertrek maar sneeuw op de wegen gaat mij wel doen beslissen om te gaan wachten op beter weer. Voor de kinderen hier is sneeuw erg leuk maar voor motorrijders ???? Keep my fingers crossed

Mees

Ik ga je belevenissen volgen. Hoop dat je voldoende tijd en mogelijkheden krijgt om je blog up to date te houden. Met de reis die jij voor de boeg hebt, zal het je aan inspiratie en belevenissen niet ontbreken!
Keep the rubber on the Road, en the Shiny Side Up!
grtz, Mees

Wim

Nou Bart, zijn de rollen omgedraait en ga ik jou eens volgen. Heel veel plezier. Als je terugkomt smaakt het naar meer dat weet ik zeker. Doe rustig aan, neem de tijd en lekker genieten van de vrijheid en het onbekende.

Gr wim

Ron (Rocker)

Wees voorzichtig Bartje
Hou het rubber onder.

Goede reis.

See ya

Julia van Leeuwen

Hee pap,

Heel gaaf zo'n reis blog. Hij is super gelukt en ik ga het zeker volgen! Onwijs veel plezier en geniet van de rest zonder ons, maar vergeet ons niet ha ha!

Julia

Marion (Motje)

Ha Bart, wat een reuze spannende onderneming! Ik wens je veel plezier en natuurlijk veel mooie en vooral veilige kilometers. Ik zal je blog met belangstelling volgen.

Braafke

Bart, vergeet niet de tijd te nemen om te genieten!!
En dat de weergoden je goed gezint mogen zijn.

De groeten uit Brabant

trappertje63

Bart, suc6.
Zorg dat je de kou vlug achter je laat.

Oscar

Succes Bartje! Hopelijk rij je snel een warmtefront binnen. :o)

Hou hem rechtop en we houden je in de gaten.

Stef (fxs81)

Bart, ik heb een kaarsje voor je aangestoken, hoop dat de weergoden je gunstig gezind zijn. Baat het niet dan schaad het niet. Geniet ervan en ik houd je blog in de gaten.