Met de motor in Portugal, februari 2012

Even afwachten helaas

Allereerst hartelijk dank voor de vele hartverwarmende reacties die er geplaatst zijn op dit blog, ik zou graag willen dat de warmte die hier af komt een klein beetje uitstraalt naar buiten toe ! Op dit moment is de weersverwachting zodanig slecht dat ik m'n vertrekdatum waarschijnlijk ga uitstellen tot in ieder geval na het weekend.

Na eerdere berichten uit Frankrijk en Spanje over beroerd weer hoor ik nu constant dat er vrijdag een pak sneeuw gaat vallen in Nederland, sneeuwkettingen voor motoren bestaan nog steeds niet en rijden in de sneeuw is absoluut geen pretje, ik wachtdus even af met m'n beslissing wat te doen.

Het is zoals het is, gaan doe ik zeker maar ik ga ervan uit dat het geen zaterdag wordt, kan ik mooi nog even schaatsen hier

Laughing

Wordt vervolgt !!!!!!

Mees

Bart, ik denk dat 't een goed besluit is. Op 't forum werd al gesteld dat met de huidige buitentemperaturen de windchill een forse rol gaat meespelen. Op een gegeven moment krijg verlies je het gevoel in je handen en je voeten. En dat terwijl je toch met datzelfde gevoel (maar dat ben je dan dus kwijt) moet remmen, koppelen en schakelen.
Nee, 't is klote dat je je vertek moet uitstellen, maar uiteindelijk wel het beste, want het verstandigst!
Keep cool!
Mees

wim

Verstandig hoor bart, het moet natuurlijk wel leuk blijven. Een beetje afzien is niet erg maar met dit weer rijden is waanzin.
Je hebt het in ieder geval in het vooruit zicht.
Ff afwachten.

T komt goed.