Met de motor in Portugal, februari 2012

Op de rails

Na een poosje te hebben afgewacht of het beter weer zou worden ben ik nu toch maar op weg gegaan richting Portugal. Was na al die jaren een beetje vergeten wat een takkeneind rijden dat eigenlijk is, maar dat komt natuurlijk ook een beetje door de weersomstandigheden onderweg. Ben net gestopt om te overnachten in Tours, Frankrijk. Hier ligt een goede 0,5 meter sneeuw en het is ook best fris. Mede daardoor heb ik maar besloten om gewoon te stoppen met rijden als ik de kou zat ben , na vanaf een uur of 10 in de ochtend tot nu op de motor te hebben gezeten vindt ik het welletjes voor vandaag. Nu effe lekker douchen en straks kijken of ik lopend hier in de buurt van het B&B iets te eten kan vinden. Het is trouwens wel opvallend dat de motor na gisteren opvallend beter loopt , gisteren veel last van een bevroren carburateur gehad waardoor ie echt beroerd liep, hoestend en kuchend dacht ik er al aan om de wegenwacht te gaan bellen want dat kon niet normaal zijn. Nu het eigenlijk alleen maar kouder is geworden loopt ie opeens prima ?? Zou zo'n ding zich dan aanpassen na verloop van tijd ? Het is een raadsel ! Zo is het weer genoeg voor vandaag, nog allemaal bedankt voor de leuke berichtjes ! Doet me echt goed.

Jesse

Niks meer dan respect voor jou roadtrip.

heppie

Bart fijn iets van je te horen,je bent een bikkel.

Goldfinger (forum)

Ben al benieuwd naar het volgende stuk!!

Brian

net als vrouwlief, altijd koud, maar rijdt heerlijk :)

Dick

Bart, goed om te lezen dat het goed gaat. Rij je toch nog door de sneeuw, hahaha. Goeie reis verder ;-)

ger

we werden al ongerust op het forum...
nou slaap lekker

Stef

wat een bikkel ben je ook. Have fun.
je zit al richting drogere lucht, bevriest de boel veel minder snel

Fat Boy John

Hey Bart, 13 pagina's met afscheidsberichten op het forum, en ik was weer eens te laat natuurlijk. Bij deze: goeie reis, ik volg je en heb diep respect voor wat je gaat doen met dit kloteweer.
Halleejkes,
John.