Met de motor in Portugal, februari 2012

Dagje snelweg

Allemaggies wat ben ik blij dat er hier eindelijk geen sneeuw meer ligt! Na bijna 500 km vandaag op de teller te hebben gezet is er eindelijk geen sneeuw meer te zien, nu de temperatuur nog een beetje omhoog! Had zulke koude handen dat ik opeens aan een tip van iemand dacht, gewoon een stuk of wat van die plastic handschoentjes die je bij de benzinepomp kan pakken onder je handschoenen aantrekken, scheelt niet veel maar wel iets. Vandaag alleen maar op de snelweg aan het harken geweest en om een beetje op te schieten gewoon op de tolweg gebleven , aardig gelukt moet ik zeggen, ben nu in Bayonne Frankrijk en dat is zo'n 50 km van de Spaanse grens. Ben nu aardig naar de knoppen moet ik toegeven, door de kou maar ook door het vele denken waar je nu opeens de tijd voor hebt. Morgen ga ik proberen om een rustig dagje langs de Spaanse noordkust te rijden, Santiago da Compostela is net te ver maar we zullen zien. Verder niks spannends te melden hahaha Tot snel!

Stef

Kijk aan Bart, dat schiet al lekker op, ziet er dus naar uit dat morgen het kwik omhoog gaat bij je. Geniet ervan.

heppie

Bart fijn te lezen dat het goed gaat en je al zo ver bent gekomen.Dan zal de temperatuur straks ook wel beter worden.Vergeet je niet die pekelbende van je motor te halen het zou zonde zijn als je daar straks schade aan over zou halen.Nou het gaat je goed,ik blijf je volgen

groet Rob

D & A

Hopelijk gaat de temperatuur voor je omhoog. Is altijd aangenamer. Have fun.

Twan

Ger

Hij gaat lekker

heppie

Ik weet niet of je er iets aan hebt,maar hier de vooruitzichten van bilbao.

Brian

Fijn dat je (indirect) een beetje aan me denkt. Graag gedaan van die plastic handschoenen :)

Mees

Zo, ik vind dat je behoorlijk bent opgeschoten! Hoop voor je dat de temp snel een beetje omhoog gaat. Een paar graden scheelt al veel.

Wim

Mooi dat je nu snel de betere temperaturen gaat bereiken. Gewoon rustig aan doen en vooral genieten van het rijden. Hou de goede kant boven en geniet er van.

Henk1(bruijntje)

Zat net op de weer temperatuur kaart te kijken,.
Het is er beter als hier met een gemiddelde van 8 a 9 graden.
nog niet echt warm maar beter uit te houden als hier al
hoewel het wel regenachtig is daar bij Santander b.v.
maar je bent lekker op gegschoten ,veel succes verder.
groet Henk.