Met de motor in Portugal, februari 2012

Van Gijon naar ............?

Potverdorie wat heb ik me vergist vanochtend. Was echt toe aan lekker zonnetje op m'n bol en de voorspelling was ook wel aardig in die richting maar ik koos ervoor om niet via de snelweg te gaan maar om binnendoor te rijden. Het begon met een beetje regen toen een beetje sneeuw, nog meer sneeuw en toen een soort van alles tegelijk! Bleek ik ook nog een route te hebben gekozen naar Leon in Spanje die dus dwars door de bergen liep , hoera ! Wat een shitzooi ! Had ik gisteren de motor helemaal afgespoten , nu was ie dus weer helemaal wit van het zout, net nog maar een keer de spuit erop gezet want anders blijft er niks van dat ding over. Zout is hier ook echt zout wat ze met karrevrachten op de weg smijten, maar wel goed anders had het waarschijnlijk niet te rijden geweest. Nu even een paar tortilla's naar binnen duwen en dan naar Chaves Portugal. Tot morgen

Ger

Soms zit het mee.. En soms zit het tegen.. haha

heppie

blijven lachen Bart.

wim

Belangrijkste is dat je gewoon lekker onderweg bent bart. Als ik dit lees krijg ik potverdorie ook weer de kriebels. Sucses man, geniet ervan!

joop azier

He bart bijna bij de zon:-). Warm bij de kachel geniet ik van je reis verslag .

Henk(bruijntje)

Bart , als ik zo de weerkaart bekijk ,dan krijg je vandaag waarschijnlijk wel een zonnetje te zien
En morgen helemaal , temperaturen van 10 tot 14 graden .
Geniet er van , ik ben jaloers op je .
gr.Henk

Brian

wel mooi en onvergetelijk. Een snelweg is ook maar asfalt

dynokot

bart top zo'n toch.ik hoop dat je veel zon ziet.
ik heb het al 30+ na 13 1/2 vliegen en 3 uur met de
boot en gelijk werken,maar wel mucho sol. dus ik lees
verder mee en hoop voor jouw het zelfde

Fransgvk

Hola supermercado, telebancos por aqui!
Kicken man! Is het afgezien van het afzien wel leuk rijden? Respect, en nog veel plezier verder